Vanwege de corona-situatie was het in 2021 niet mogelijk om de geplande Kerstvieringen samen in de kerk te vieren. Als experiment hebben we geprobeerd om de diensten niet alleen op de vertrouwde manier via de kerkradio te delen, maar ook met video. Bij gebleken resultaat hebben we ook de viering met Pasen in 2022 op deze manier in beeld gebracht.

Hieronder zijn deze vieringen terug te kijken.

Vieringen terugkijken

Paasochtend

Hieronder kun je de viering van Paasochtend 2022 terugkijken.

Kerstochtend

Hieronder kun je de viering van Kerstochtend op 25 december 2021 terug kijken. Voorganger was Diederiek van Loo en een muziekgroep onder leiding van Cees-Willem van Vliet verzorgde de muziek.

Zangers: Paula Bär-Giese, Maria den Hertog, Jasper de Jongste, Rutger van Oeveren.
Hobo: Rijkje Plantinga.
Viool: Victor Schwartswälder, Thijmen Krijgsman.
Altviool: Sophie van Veen.
Cello: Mare Plantinga.

Helaas liet de techniek ons halverwege even in de steek. We verloren de verbinding een paar minuten. Excuses voor de onderbreking.

Kerstnacht

Hieronder kun je de viering van de Kerstnacht op 24 december 2021 terug kijken. Voorganger was Diederiek van Loo en het Carminis Consort zorgde voor oude kerstmuziek uit Europa.

Carminis Consort bestaat uit Ineke Baksteen (sopraan), Margareth Iping (mezzosopraan), Juun Voorhoeve (gamba en barokgitaar) en Tjalling Roosjen (klavecimbel en orgel).

Start met typen en druk op Enter om te zoeken