Wil je iets betekenen voor deze bijzondere plaats en programmering in de stad ?

We zijn blij met alle mensen die de Amersfoortse Zwaan een warm hart toedragen. Als je ons wilt steunen met jouw capaciteiten ben je van harte welkom! Er is van alles te doen en vast ook iets wat past bij jouw talenten en bij de hoeveelheid tijd en energie die je beschikbaar hebt. Geven = ontvangen!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Je kunt een rol vervullen als gastvrouw of gastheer tijdens de open kerk.
  • Je kunt helpen bij het verspreiden van aankondigen van onze activiteiten of meehelpen bij de taken rond publiciteit op onze website en in de media.
  • Je kunt je melden als ‘oproepkracht’ om mee te helpen bij specifieke evenementen waarbij extra handen en hoofden nodig zijn.
  • Je kunt meehelpen bij het uitdenken van nieuw beleid voor de Amersfoortse Zwaan.
  • En natuurlijk zijn jouw speciale talenten van harte welkom. Kun je muzikaal bijdragen in het Zwaankoor tijdens de vieringen? Of kun je bij speciale gelegenheden je kook- en bakkunsten met ons delen? Of kun je ons verrijken met een kunstwerk in bruikleen? Voel je uitgedaagd om je talenten tot hun recht te laten komen in onze fijne kring.
  • Of…. je hebt een ander uniek idee? Laat het ons weten!

Heb je geen talenten in natura voor ons beschikbaar, maar wil je toch graag je steentje bijdragen in financiële vorm, dan kun je ‘Vriend’ worden van de Amersfoortse Zwaan. De stichting Vrienden van de Amersfoortse Zwaan helpt met het  instandhouden van het kerkgebouw uit de dertiende eeuw, de Lutherse Kerk aan de Langestraat 61. Ook ondersteunt de Stichting de culturele activiteiten van de organisatie De Amersfoortse Zwaan.

Activiteiten in beeld

Start met typen en druk op Enter om te zoeken