Dodenherdenking 4 mei 2020, vanuit de Amersfoortse Zwaan

Op 4 mei zal Wijnt van Asselt een gedicht lezen, dan houden we twee minuten stil om alle slachtoffers van de oorlog te gedenken. Daarna speelt Henk Veldman het Wilhelmus.

Pinksteren vieren met de Amersfoortse Zwaan

In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus zijn er momenteel geen bijeenkomsten in de Amersfoortse Zwaan. Wel zal er op Pinksteren, zondag 31 mei om 10.30 uur, een viering zonder kerkgangers worden verzorgd door een klein team van de Amersfoortse Zwaan.  De voorganger is Diederiek van Loo, organist Henk Veldman, zangers Paula Bär-Giese en Maria den Hertog verzorgen de muziek.

De diensten zijn thuis te beluisteren voor wie op afstand met ons mee wil vieren of op een later tijdstip de viering wil beluisteren. Hieronder ook de orde van dienst met de teksten en liederen.

orde van dienst 30 mei 2020 pinksterviering

Op Goede Vrijdag en Pasen 2020 waren er gezamenlijke on-line vieringen met de Bergkerk. Wilt u deze diensten nog terugluisteren, dan kan dat via Kerkdienstgemist.nl (de link brengt u direct bij de uitzendingen van de Bergkerk).

Uitzending

De Amersfoortse Zwaan is ook thuis te beluisteren voor wie op afstand met ons mee wil vieren of op een later tijdstip de viering wil beluisteren. Hieronder is de uitzending live te volgen als er wordt uitgezonden (zie agenda rechts).

Archief

Beluister of download hier eerdere opnames van vieringen of activiteiten in de Amersfoortse Zwaan.

Binnenkort te beluisteren

Vieringen en concerten:

Mei, 2020

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X