Geef vandaag voor de Amersfoortse Zwaan van morgen!

Om nieuwe plannen te kunnen maken en om de mooie activiteiten die we doen voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar vragen we in januari altijd een bijdrage van iedereen die blij is met de Amersfoortse Zwaan.

We hebben in 2023 twee speerpunten. We gaan werken aan een gastvrije entree van de kerk en een breder gebruik van het balkon. En we zoeken een nieuw klavecimbel dat geschikt is voor onze kerkruimte en ons doel. We willen muziek kunnen maken in vieringen en concerten, zowel met jongeren als met professionals.

Daarnaast gaan we natuurlijk door met de gesprekken, het samen leren, samen zingen en bidden. En we hopen ook weer het jaar rond gastvrij open te kunnen zijn voor iedereen die even wil schuilen.

Er is geen vastgestelde jaarlijkse bijdrage, contributie of lidmaatschap want ieders financiële situatie is anders. We zijn blij met elke kleine of grote donatie (die ANBI aftrekbaar is). Zie www.amersfoortsezwaan.nl/helpen voor de rekeningnummers of een QR code om makkelijk te doneren. Alvast heel erg bedankt!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken