Kerstvieringen in de Zwaan

Op zondagavond 24 december is iedereen welkom voor de Kerstnachtviering. Het Amarilli-consort (een dubbelkwartet, dus acht zangers) zingt Engelse kerstmuziek. Natuurlijk lezen we het kerstevangelie, Diederiek van Loo doet de overweging en we bidden voor alle mensen in het donker. Een ingetogen bijeenkomst in het donker van de kerstnacht. De aanvang is 21.30 uur.

Op maandag 25 december is er een feestelijke viering op de Kerstmorgen. Dan beginnen we om 10.30 uur. Maria den Hertog zingt delen uit Bach’s Weihnachtsoratorium, begeleid door een ensemble van cello, hobo en klavecimbel.
Het kerstevangelie naar Mattheus zal centraal staan, waar (heel bijzonder!) de rol van Jozef belicht wordt bij de komst van Christus. Diederiek van Loo is er voor het woord, Cees-Willem van Vliet voor de muziek, en met elkaar zingen en bidden we.

Voor beide dagen geldt: je bent welkom, ook als je geen lid van een kerk bent. Wil je liever online meedoen? Bij http://www.amersfoortsezwaan.nl/kerkradio staat het programma/de orde van dienst. Zo kun je vanuit huis verbonden zijn met de Zwaan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken