Viering & Afscheid

28sep16:0017:00Viering & AfscheidMaandelijkse viering en afscheid Diederiek van Loo

Details van het evenement

Elke vierde zaterdag van de maand is er een viering in de Amersfoortse Zwaan. Iedereen is daar welkom, je hoeft geen lid te zijn, gewoon een keertje komen kijken mag ook. Gun jezelf zo’n uur van rust en verdieping, om te bidden en te luisteren naar een inspirerend verhaal. 
Wie mee wil zingen met het Zwaankoor kan zich melden via amersfoortsezwaan@gmail.com, dan krijg je de muziek. We repeteren samen een uur voor aanvang, van 14.30- 15.30 uur, olv Cees-Willem van Vliet, maar het is de bedoeling dat je thuis de muziek bestudeerd hebt. 

De aartsengel Michael zal centraal staan in de lezingen en de liederen in deze viering. Hij is de hemelse Strijder tegen het kwaad. En de schutspatroon van onze stad, Sint Joris, is zijn aardse evenbeeld. 

Deze viering is tevens de laatste die Diederiek van Loo als stadsdominee zal doen. Vanaf 1 oktober is zij werkzaam in Leersum. Na afloop is er een hapje en drankje om afscheid te nemen. Iedereen is welkom, maar de kerk is maar klein. Als je zeker wilt zijn van een plaats kun je reserveren door je aan te melden, zie hieronder. Overigens is dag zeggen ook mogelijk op de afscheidsborrel (met korte concertjes) op vrijdag 20 september, tussen 16-18 uur, eveneens in de Amersfoortse Zwaan. Voor die gelegenheid hoef je je niet aan te melden.

Tijd

28 September 2024 16:00 - 17:00(GMT+00:00)

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.

Kun je toch niet naar het evenement?Verander mijn aanmelding

Start met typen en druk op Enter om te zoeken