Toegift op het seizoen: twee liedrecitals

Voor iedereen die niet op vakantie gaat, of nog niet, of al weer terug is: onze musicus Cees-Willem van Vliet geeft samen met bariton Joep van Geffen twee prachtige liedrecitals in de Amersfoortse Zwaan. Op dinsdagavond 20 juli 2021 klinkt Schuberts Winterreise en op 27 juli 2021 Schumanns Dichterliebe.

Kaartjes zijn te koop via www.liedavondschubertwinterreise.eventbrite.nl en www.liedavondschumanndichterliebe.eventbrite.nl

Een romantische liedavond in de intieme sfeer van de Lutherse Kerk in Amersfoort. Zanger Joep van Geffen en pianist Cees-Willem van Vliet brengen, midden in de zomer, de beroemde Winterreise van Franz Schubert. Wees erbij en volg in gedachten de voetsporen van de winterse wandelaar naar het ijskoude meer achter het dorp waar de orgelman zijn liederen draait.

Een week later, op 27 juli brengen zij de meeslepende Dichterliebe van Robert Schumann, samen met de wonderschone maar zelden uitgevoerde Neun Lieder und Gesänge (op. 32) van Johannes Brahms.

Er zijn maximaal 25 plaatsen op 1,5 meter beschikbaar. Een toegangstest is niet nodig, maar vooraf reserveren middels het kopen van ticket is aanbevolen. Dit kan tot 20.00 uur bij de deur. Van harte welkom!
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken