Een gift voor de kerk(balans)

Uw bijdrage aan het budget voor de activiteiten van de Amersfoortse Zwaan wordt zeer op prijs gesteld!

Wilt u ons ook helpen om deze kerkplek in de binnenstad in stand te houden?
Heel graag! U maakt eenvoudig het bedrag waarmee u ons wilt steunen over op de rekening.  Elk bedrag komt volledig ten goede aan het werk van de Amersfoortse Zwaan.
Maak uw bijdrage over op: NL 13 INGB 0000542598 t.n.v.  Amersfoortse Zwaan of nog makkelijker; doneer direct via deze link.

Als u op de overschrijving uw email-adres vermeld houden we u op de hoogte van onze activiteiten door middel van een maandelijkse nieuwsbrief.
Staat u ingeschreven bij de Protestantse Gemeente Amersfoort / Lutherse gemeente of hebt u eerder een donatie gedaan? Dan krijgt u in januari automatisch een ‘kerkbalans-brief’ met de vraag om ook in het nieuwe jaar bij te dragen.

Andere vormen van schenken

Wilt u de mogelijkheden voor een andere vorm van schenken zoals een legaat of een schenking via notariële akte bespreken? Dat kan. Er zijn gunstige voorwaarden voor een schenking, en zelfs een notariële akte kunt u via een online formulier regelen. U hoeft dus niet meer naar de notaris. Als u via dit formulier uw gegevens doorgeeft nemen wij graag contact met u op.

Ik wil graag doneren
Voornaam
Achternaam
Uw e-mail adres
Vul eventueel een ander onderwerp in
Typ hier uw bericht

amersfoortse-zwaan-logo

Start met typen en druk op Enter om te zoeken