Helpt u de Amersfoortse Zwaan op weg in 2018?

Een nieuw jaar is begonnen, 2018 jaar na de geboorte van Christus. We weten niet wat het ons gaat brengen, maar we wensen u van harte toe dat het vreugde, liefde en kracht zal zijn.  We hopen dat u de Amersfoortse Zwaan (ook) dit jaar wilt steunen. Want alleen praktische hulp en giften van mensen zoals u maken het voortbestaan van deze mooie plaats hartje stad mogelijk.

Het moment van bezinning in vieringen, bij concerten, lezingen of gesprekken is voor veel mensen belangrijk. Het wekelijkse programma is open en gratis toegankelijk voor iedereen. Laat u ons door uw bijdrage zien dat u deze bijzondere en verrassende manier van kerkzijn een warm hart toedraagt?

Elk bedrag komt ten goede aan het werk van de Amersfoortse Zwaan. U kunt een donatie overmaken op rekening  NL13INGB0000542598 t.n.v. Kerkenraadscommissie Evangelisch Lutherse traditie PGA.

Vanwege de ANBI-status kunt u altijd fiscaal aantrekkelijk schenken – zeker met een periodieke schenking.  Daarvoor hoeft u niet meer naar de notaris, u kunt een formulier opvragen via protgemafoort@solcon.nl. Ook zijn er gunstige voorwaarden om de kerk in uw testament op te nemen.

De begroting van de Amersfoortse Zwaan is in te zien en op te vragen bij de kerkrentmeester Henk van den Boomgaard (06 55784510,  hboomgaa@xs4all.nl).

Hartelijk dank voor uw steun!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken