Jolijn van de Veen stagiair in de Amersfoortse Zwaan

Dit herfstseizoen krijgen we een stagiair vanuit de Hogeschool Windesheim. De stadsdominee zal haar begeleiden bij haar ontdekkings- en leerproces. We vinden het belangrijk en leuk dat er vanuit de theologische opleidingen belangstelling is voor andere vormen van kerk-zijn, zoals de pioniersplekken en voor werk als dat van de stadsdominee. En natuurlijk zijn ook we benieuwd wat Jolijn ons kan leren. Want een frisse blik en een goede vraag kunnen heel wat teweeg brengen. Van harte welkom dus aan Jolijn!

Even kennismaken
Hallo! Mijn naam is Jolijn van de Veen en ik werk als kerkelijk werker in de Kruiskerk in Nijkerk. De komende tijd zult u mijn gezicht misschien een keer zien, omdat ik een aantal maanden zal stagelopen bij pioniersplek de Amersfoortse Zwaan. Deze stage hoort bij een scholing die ik de komende maanden zal volgen.
Sinds 2016 woon ik in Nijkerk met mijn man. In 2017 heb ik de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk afgerond aan de Christelijke Hogeschool Ede. In 2018 kreeg ik vervolgens een baan als kerkelijk werker in de Kruiskerk. Daar ben ik pastoraal werker in wijk West en opbouwwerker voor de leeftijdsgroep 25-45 jaar.
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met de Amersfoortse Zwaan, dus wellicht tot ziens!

Jolijn van de Veen

Start met typen en druk op Enter om te zoeken