programma jubileummaand

Is er een beter begin voor een jubileum feestmaand van de kerk dan het Pinksterfeest?
Zondag 5 juni, 10.30 uur is er een viering waar Mieke Honingh met haar altviool aan meewerkt. We lezen, naar het voorbeeld van de synagoge, uit het boek Ruth, een verhaal over oogst en toekomst. Over de kracht van God die werkt in mensen die het goede doen.

11 juni, 16 uur: Opening van de fototentoonstelling Kei heilig. De jury zal haar keuze toelichten en Diederiek van Loo reflecteert op hoe ‘heilig’ eruit ziet in de ogen van deze fotografen. Het wordt een bijzondere blik op de stad Amersfoort. Daarna zullen we het glas heffen en is er tijd om samen alle kunstwerken te bekijken. Ook kan er al gestemd worden voor de publieksprijs. Het boekje met alle genomineerde foto’s is ter plekke te koop, en de hele zomer ook bij boekhandel Veenendaal.

18 juni, 16 uur: Buitendag! De Zwaan vliegt een klein eindje de stad uit voor een beiaardconcert en rondleiding op het Belgenmonument door twee van onze eigen vrijwilligers: beiaardier Jeroen Heijungs en gids Agaath Bartelds. We hopen op een zonnige middag en heten iedereen welkom. Heel bijzonder om niet alleen de beiaard te horen, maar ook te zien hoe de beiaardier aan het werk is!

25 juni, 16 uur Viering. We gedenken dankbaar dat het project Amersfoortse Zwaan  tien jaar geleden ‘begon’. Was u vroeger betrokken, bent u nu betrokken bij deze kleine kerk in de binnenstad? Dan nodigen we u van harte uit om mee te bidden en te zingen. Om brood en wijn te delen als gasten aan de tafel van de Heer. En om na afloop van de viering buiten een toost uit te brengen op de toekomst van de Amersfoortse Zwaan. Dat die zonnig mag zijn!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken