Pasen!

04apr10:3011:30Pasen!Meld je hieronder aan.

Details van het evenement

Pasen – feest van het nieuwe leven. De nieuwe grote Paaskaars wordt aangestoken, en verdrijft alle duisternis. In dat licht gaan we de toekomst tegemoet! De Bachcantate ‘Christ lag in Todesbanden’ wordt uitgevoerd door zangers en strijkers o.l.v. Cees-Willem van Vliet, we lezen het Paasevangelie en bidden.

De viering kan online gevolgd worden via www.amersfoortsezwaan.nl/kerkradio. En max 20 mensen kunnen in levende lijve aanwezig zijn. Wie in de kerk wil meevieren (en klachtenvrij is) moet zich van te voren aanmelden via www.amersfoortsezwaan.nl/agenda. Meld je aan voor óf de palmpasendienst óf de viering voor Pasen, dan hebben zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om aanwezig te zijn in de kerk.
In deze viering is Diederiek van Loo de voorganger.

Bekijk hier de orde van dienst om online mee te vieren en om bij te dragen aan de Paascollecte.

✨ Privacy notice! ✨ De Amersfoortse Zwaan verzamelt je gegevens voor het aanmelden bij diensten met een gelimiteerd aantal bezoekers. Deze gegevens worden tot twee weken na de dienst bewaard. Als je je aanmeldt, geef je daarmee toestemming voor het gebruik van de gegevens, de opslag en de vernietiging na afloop.

Tijd

4 April 2021 10:30 - 11:30(GMT+02:00)

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.

Kun je toch niet naar het evenement?Verander mijn aanmelding

Start met typen en druk op Enter om te zoeken