Pinksteren

23mei10:3011:30PinksterenMeld je hieronder aan.

Details van het evenement

Pinksteren is de afsluiting van de Paastijd, een van de drie grote feesten van de kerk. We vieren dat de Heilige Geest ons kracht geeft om verder te gaan in het spoor van Jezus.
U kunt deze viering online volgen via www.amersfoortsezwaan.nl/kerkradio. Daarnaast kunnen max 25 mensen in de kerk aanwezig zijn. Wie in de kerk wil meevieren (en klachtenvrij is) moet zich van te voren aanmelden via www.amersfoortsezwaan.nl/agenda.
In deze viering is Cees-Willem van Vliet de organist en Diederiek van Loo de voorganger. We delen brood en wijn ter gedachtenis aan Christus zelf. Uiteraard is de viering volgens corona-maatregelen opgezet, alle zitplaatsen zijn op anderhalve meter. Van harte welkom!

✨ Privacy notice! ✨ De Amersfoortse Zwaan verzamelt je gegevens voor het aanmelden bij diensten met een gelimiteerd aantal bezoekers. Deze gegevens worden tot twee weken na de dienst bewaard. Als je je aanmeldt, geef je daarmee toestemming voor het gebruik van de gegevens, de opslag en de vernietiging na afloop.

De orde van dienst (programma) met de lezingen en de muziek is hier te zien:

Tijd

23 Mei 2021 10:30 - 11:30(GMT+02:00)

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.

Kun je toch niet naar het evenement?Verander mijn aanmelding

Start met typen en druk op Enter om te zoeken