Zomerconcert

03jul16:0017:00Zomerconcertmeld je hieronder aan!

Details van het evenement

Een zomers concert, waarin kijken en luisteren hand in hand gaan. In het project CLOSE vormt cornettist en zangeres Felicity Provan een improviserend trio samen met een organist en een strijker. Verrassend zoals een zangstem of een cornet kleuren bij de klank van het orgel. Het geluid van een strijker brengt zijn eigen diepte mee. Bij de muziek worden beelden geprojecteerd over het vertragen van de tijd tijdens de lockdown, een periode van contemplatie in huis, dichtbij het dagelijkse. De titel ‘Close’ maakt gebruik van deze dubbele betekenis: dichtbij en gesloten. Felicity maakte de beelden in de periode 2020/21. Het project wordt ondersteund door het Fonds Podiumkunsten, subsidie Balkonscènes.

Uiteraard zijn nog steeds de maatregelen van de RIVM geldig. Er kunnen daarom maar 30 mensen aanwezig zijn. Om zeker te zijn van een plaats kunt u zich hieronder aanmelden. Maar als er nog plaatsen vrij zijn op de dag zelf, kunt u ook zonder reservering komen. Toegang: een bedrag naar eigen keuze en mogelijkheid.

✨ Privacy notice! ✨ Gegevens worden opgeslagen gedurende vier weken i.v.m. de coronamaatregelen. Na deze periode worden ze verwijderd. Door aanmelding geeft u hiervoor toestemming.

Tijd

3 Juli 2021 16:00 - 17:00(GMT+02:00)

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.

Kun je toch niet naar het evenement?Verander mijn aanmelding

Start met typen en druk op Enter om te zoeken