Bekendmaking publieksprijs Kei-heilig

Zondagmiddag 28 augustus was het eindpunt van de foto-expositie Kei-heilig en daarmee sloten we onze zomerse viering van het 10-jarig jubileum af. De 15 mooiste resultaten van de fotowedstrijd hebben de hele zomer de kerk gesierd en velen kwamen langs om die te bekijken en nog leuker, om hun stem uit te brengen. Het publiek koos zijn/haar favoriet en vulde een stembriefje in. Heel veel stembriefjes! En gelukkig heeft elke foto fans weten te verwerven.

Vanmiddag hebben we de stemmen geteld en is gebleken wie met de roem van ‘Winnaar van de publieksprijs’ naar huis mag. De publieksprijs is gewonnen door Nynke Geertsma met haar foto gemaakt vanuit haar appartement bij de Hogeweg. Zij liet ons meegenieten van haar fraaie uitzicht over Amersfoort met zonsondergang en luchtballonnen.

De expositie is opgeruimd en elke foto, op groot formaat geprint en ingelijst, mocht meegenomen worden door de fotograaf als aandenken.

Van de geëxposeerde foto’s en nog meer fraaie inzendingen stelden we een boekje samen. Dat is nog steeds te koop in de kerk tijdens openingstijden en bij Boekhandel Veenendaal, waar de komende weken nog een viertal foto’s van de expositie te zien zullen zijn.

Voor wie de expositie nog eens in alle rust wil bekijken maakten we deze presentatie:

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

hek voor de kerk met oude fototoestellen