Bloemen!

13mei16:0017:00Bloemen!Bloemen (ver)binden

Details van het evenement

Onder leiding van bloemist (en buurvrouw van de kerk) Lettie Ambagtsheer gaan we aan de slag met groen en bloemen, tot de hele kerk vol is met geur en kleur. Het is de zaterdag voor moederdag, dus wie weet kun je iemand (m/v, met of zonder kinderen) verrassen met je zelfgebonden korenschoof-boeket (herhalen van de techniek van vorige keer – voor de liefhebbers) of met een ‘biedermeiertje-maar-dan-niet-tuttig’. Wie wordt er niet blij van bloemen?

PRAKTISCHE AANWIJZINGEN

Wat heb je nodig? Lees dit berichtje van Lettie.

Beste bloemen-liefhebber,

*Zaterdag 13 mei a.s.* mag ik jullie een uurtje begeleiden bij het maken van een korenschoof gebonden boeket of een biedermeiertje-maar-dan-niet-tuttig. Ik heb er zin in!
Samen met Corrie Buitendijk zullen wij de basis verzorgen. Dit betekent dat er bloemen en bijmateriaal (‘groen’ zoals bloembinders dat eenvoudigweg noemen) zullen zijn.
Neem vooral zelf ook bloemen, takken en ‘groen’ mee. 
Verder zie ik graag dat je, als je een biedermeier wil maken, zelf een blok steekschuim meeneemt, een scherp mesje en een ‘ondergrond’. Hiermee bedoel ik dat waar je je biedermeier op wil maken: een (watervaste!) schotel, potje, bakje, mandje enz enz. Voor de liefhebbers van mandjes heb ik folie om de boel waterdicht te maken.

Heb je nog vragen? Laat het weten via een mailtje naar lettie.ambagtsheer@hotmail.com.
Heel graag tot snel!

Tijd

13 Mei 2023 16:00 - 17:00(GMT-11:00)

Start met typen en druk op Enter om te zoeken